UGL Kurser

UGL-2008 med Firo AB

UGL utbildarna Firo AB har skaffat en ny hemsida. hemsidan innehåller betydligt mycket mer information om deras tjänster och vad UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) egentligen betyder och hur det påverkar kursdeltagaren. Egentligen ska man inte skriva UGL utan UGL2008. För att få bedriva den här typen av utbildningar så ska man vara certifierad av försvarsmakten som äger rättigheterna till konceptet i Sverige. Tyvärr så finns det en och annan lycksökare som inte är certifierad men ändå säljer UGL-utbildningar. Detta drabbar i slutändan kunden som inte får den korrekta utbildningen utan en utbildning som bygger på gamla teorier, vilket inte är bra! Du ska inte tro att du får kursen billigare bara för att den är sämre. Det är ju inte så roligt, att betala för något som man inte får. vem vill köpa en utbildning som var aktuell för 10 år sedan? Och dessutom betala priset för vad en aktuell kurs kostar? Inte jag i alla fall.

Så mitt tips till dig är att du anlitar ett utbildningsföretag som har 2008-certifieringen när du ska utbilda dig i ”Utveckling av Grupp och Ledare”. Kontakta gärna Firo AB. Kenneth Haninge som är chefshandledare på Firo AB är mycket eftertraktad som ledarskapskonsult. Kenneth Haninge har till dags dato genomfört inte mindre än 400 UGL-kurser. Det är alltså mer än 4000 elever som genomfört UGL-utbildningen med Firo AB. Om du fortfarande känner dig osäker så tycker jag att du ska du ta en titt på Firo’s referenser. Där hittar du företag som Scania, Baker Tilly, karolinska Institutet, Fora, Migrationsverket, Länsstyrelsen i Sörmlands Län, Nyköpings Kommun och många fler.

Firo K Haninge AB är UGL-2008 certifierade.

Firo K Haninge AB är UGL-2008 certifierade.

PS. Att företaget heter Firo har sin bakgrund i att det tidigare var Firo-teorierna som låg bakom utbildningskonceptet. UGL2008 bygger på den sk IMGD-modellen som är framtagen av professor Susan A. Wheelan vid Temple University, Philadelphia. Där har hon studerat arbetsgruppers utveckling i över 30 år!

Kommentarer inaktiverade.