Prestashop-forum

Prestashop forum (temporärt)

Prestashop.com svenska forum fungerar inte så bra för närvarande. Det har sedan februari 2013 bara varit moderatorerna som kunna starta nya trådar. Då det inte fungerar så har jag satt upp ett eget forum för användarna av Prestashop. Detta är på inget sätt något försök att konkurrera ut Prestashops eget forum. Det är bara så frustrerande att deras forum inte fungerar när man har en massa frågor som man vill ha svar på.

Att inte ha ett fungerande forum är något som inte är tilltalande när man ska välja vilken open source lösning man ska bygga sin e-handel i. Ska man köra open source så måste man kunna ställa frågor någonstans. nu har företaget visserligen en support som man kan skicka mail till. men alla frågor är inte av de digniteten att man behöver besvära en support om dem. Särskilt inte om man är nybörjare på systemet.

Det nya forumet finns på adressen www.bluemolly.se/phpbb

Jag hoppas att användarna av Prestashop kommer att använda forumet åtminstone under den tid som det rätta forumet inte fungerar som det ska.

Prestashop är en webbshopsmotor som är en så kallad Open source. Det vill säga att vem som helst kan ladda ner och installera programmet kostnadsfritt. Det Prestashop tjänar pengar på är att de tillhandahåller tilläggsmoduler, templates, teknisk support mm som kostar pengar.

Kommentarer inaktiverade.