FlyHook Filler fortsättningen

Flyhook filler snabba resultat.

Här började det för 11 timmar sedan.

Som väntat så var det inte särskilt svårt att ta sig in på 10-top på sökordet FlyHook Filler efter 4 timmar ser resultatet ut så här 3/7 11.00.

Resultatet redovisas som Flugbindning.com/Blue Molly
Fly hook filler plats 5/12
Flyhook filler plats 12/50+
Flyhookfiller plats 5 /4
Flyhookfiller.se 6/2

Den tredje sidan har av någon anledning inte indexerats av Google ännu. Får nog ta och hjälpa till lite med det. :)

Intressant att den här sidan rankar bättre än målsidan på flugbindning.com. man kan ju fundera på vad det beror på. kanske har det att göra med att bloggen på flugbindning.com ligger djupare i sajtstrukturen än vad den gör på den här bloggen. För om man tittar på pagerank, antal länkar in, antal sidor på siten osv så är flugbindning.com en mycket större sida.

Flugbindning.com snart 1:a på sökordet FlyHookFiller

Flugbindning.com snart 1:a på sökordet FlyHookFiller

Redan nu efter mindre än 12 timmar efter att det här lilla nattliga projektet drog igång så har jag ångrat mitt val av målsida. Det var naturligtvis mycket enkelt att skriva ett blogginlägg och hade varit lite mer jobb med att skapa en ”vanlig” hemsida. Att blogginlägget inte var ett så smart drag beror på att inlägget i sig kommer att singla nedåt i bloggen och troligtvis då också tappa lite i Googels sökresultat.

Men det kanske löser sig ganska snart. Jag står nämligen i begrepp att flytta webbutiken från subbdomänen webshop.flugbindning.com till huvuddomänen flugbindning.com. Nu gäller det att frigöra tid så att jag kan genomföra det så snart som möjligt. Det kommer förhoppningsvis ge andra positiva effekter. Exempelvis så ligger dessa två siter 1:a resp 2:a på det viktiga sökorden Flugbindning och Flugbindningsmaterial. Siterna får idag några små länkar i sökresultatet. men min förhoppning är att det ska bli utvidga länkarna till riktiga webbplatslänkar.

Kan även notera att Gserp.com inte hinner med att uppdatera. men det är ok. Hur i all sin tid skulle de hinna sniffa upp alla små förändringar som sker. Det är nog bra att datat uppdateras 1 gång per dygn.

 

Kommentarer inaktiverade.