Binero försvann!

Binero, vad händ nu?

Klockan 10:24 idag den 19 Juli så slocknade webbhotellet Bineros hemsida. Troligtvis så slocknade även alla deras kunders hemsida också. Själv upptäckte jag det för att  jag höll på att uppdatera en blogg som jag har på Bineros servrar.

På Twitter talas det om en DDos-attack vilket Binero bekräftar på sin Facebook-sida. Så just nu har nog deras tekniker fullt upp. Det blir ingen långlunch för dem idag!

Det är pga sådana här tillfällen som jag på e-handelsutbildningarna brukar säga, -”Sidor ni tjänar pengar på ska ligga på ett mycket stabilt webbhotell.” Skulle inte vara roligt att ha en webbutik liggande på Binero just nu. Kunder som surfar runt på sidan kastas ut och det är väl tveksamt om de återvänder när de blivit så bryskt behandlade. Och medan sidan ligger nere kan inga vare sig nya eller gamla kunder gå in på sidan och spendera några pengar.

Binero är annars ett förhållandevis prisvärt alternativ. Men jag kommer även fortsättningsvis inte ha några siter på deras servrar som jag tjänar pengar på.

Kommentarer inaktiverade.